El Grup MÉS exigeix al Govern que s’impliqui per salvar els llocs de feina que vol destruir Coca Cola

Biel Barceló demana accions contundents, i lamenta que l’única justificació de la multinacional per fer l’ERO sigui aconseguir majors beneficis: “la reforma laboral del PP permet aquesta aberració”


El Grup Parlamentari MÉS ha registrat avui una sol·licitud de compareixença del conseller d’Economia i Competitivitat, Joaquín García, per tal d’explicar quina és la situació actual en relació a l’ERO anunciat per Coca Cola i per informar sobre quines conseqüències pot suposar el possible tancament de la planta embotelladora que la multinacional té a Palma. Així mateix, el Grup MÉS insta el conseller a explicar quines accions ha fet o pensa fer el Govern al respecte.

El portaveu de la formació, Biel Barceló, afirma: “lamentam profundament la decisió de Coca Cola de tancar la planta embotelladora de Mallorca, que implicarà que entre 150 i 200 treballadors quedaran en el carrer”. Barceló explica que “aquest tancament no està justificat per raons econòmiques, i l’única justificació és aconseguir majors beneficis empresarials”. Ha assenyalat que “si aquesta aberració és possible és perquè la reforma laboral del PP la permet”.

El portaveu del Grup MÉS exigeix al Govern que s’impliqui de manera ferma, i que hi posi en marxa accions contundents, amb l’objectiu de salvar els llocs de feina que Coca Cola vol destruir. Biel Barceló lamenta: “la indústria d’aquest país s’està desmantellant, i el Govern no fa res, no preveu impulsar cap pla d’indústria per intentar solucionar-ho”.

La formació recorda que tampoc no hi ha cap novetat sobre el pla d’ocupació que es va presentar fa unes setmanes, i que suposadament s’havia de completar amb les aportacions dels agents socials i polítics. El Grup MÉS hi va fer aportacions, que encara no han tengut resposta per part del Govern.