El Grup MÉS denuncia que el Govern del PP incompleix la Llei de Publicitat Institucional

Acusen als populars d’incomplir l’article 4.2.c. de la Llei 13/2010 utilitzant canals de comunicació del Govern per donar suport a la campanya #3anysdefeina.

El Grup Parlamentari MÉS ha denunciat avui que varis departaments del Govern de José Ramón Bauzá utilitzen canals de comunicació públics, com per exemple Twitter, per donar difondre la campanya #3anysdefeina, posada en marxa per part del Govern per tal d’iniciar la campanya electoral del PP de cara a les eleccions autonòmiques i municipals de maig de 2015.

MÉS assegura que aquesta actuació topa de front amb l’article 4.2.c. de la Llei 13/2010 de Publicitat Institucional que prohibeix explícitament “la publicitat que tengui com a finalitat destacar les fites en la gestió o els objectius aconseguits".

Des del Grup MÉS recorden que no és la primera vegada que es dóna una situació similar ja que fa pocs mesos el Govern va publicar el llibre 1.000 dies de Govern, que va tenir un cost de 8.000 euros. Els ecosobiranistes asseguren que aquest segon cas és més greu ja que el Govern del PP ha utilitzat els canals de comunicació de les institucions per tal de difondre una campanya que té com a objectiu promocionar les seves fites en la gestió durant aquesta legislatura.

A continuació adjuntem alguns dels tuits que s’han fet des dels canals de comunicació de diversos departaments del Govern del PP: