El Grup MÉS demanarà explicacions sobre els abocaments contaminants de Port Adriano

El portaveu de MÉS per Calvià, Rafel Sedano, ha exigit “més control i actuacions” a l’ajuntament calvianer per tal d’assegurar “la qualitat de les aigües i el benestar dels turistes”.

Arrel de la denúncia de l’existència d’abocaments contaminants a la platja El Toro, realitzada per la plataforma SOS Can Vairet a través de les xarxes socials, el Grup Parlamentari MÉS demanarà al Parlament de les Illes Balears explicacions obre aquesta qüestió.

El diputat del Grup MÉS, David Abril, ha anunciat que demanarà a la Conselleria de Medi Ambient sobre la qualitat de les aigües del litoral, així com també a la Conselleria de Turisme sobre els controls que es realitzen als iots de luxe que fondegen a la costa ja que, presumptament, els abocaments contaminants provenen d’alguns d’ells.

Per la seva part, el portaveu de MÉS per Calvià, Rafel Sedano, ha exigit a l’Ajuntament de Calvià “mesures urgents per tal d’evitar situacions com aquestes i poder garantir la neteja del litoral i la seguretat dels turistes i residents de la zona”.

En aquest sentit, Sedano ha assegurat que “la situació que s’està donant a la platja El Toro és un greu perjudici pels seus usuaris, resident i turistes, així com també pel patrimoni marítim”.