“El desbloqueig del projecte de Son Garcies Vell suposa que el PP de Cort premia els infractors urbanístics”

El portaveu del grup municipal, Antoni Verger, ha rebutjat avui la intenció de l’equip de govern de Mateu Isern de legalitzar una situació irregular d’ocupació de sòl rústic per part d’algunes empreses multinacionals de rent a car

El grup municipal PSM-IV-ExM ha criticat durament que el PP hagi reprès el projecte de Son Garcies Vell perquè “no hi ha cap interès públic que justifiqui la legalització d’una situació irregular d’ocupació d’un sòl rústic”.
 
Antoni Verger ha explicat als mitjans de comunicació en sortir de la sessió plenària extraordinària d’avui que l’equip de govern “premia a uns infractors urban& iacute;stics i efectua una operació amb un caire especulatiu molt evident”.
 
El portaveu municipal ha detallat que a les immediacions de Son Garcies Vell hi ha suficient sol urbanitzable que podria complir la mateixa funció d’aparcament de vehicles de rent a car “però el PP de Cort prefereix requalificar sòl rústic, legalitzant una ocupació irregular”. 
 
Legalitzar l’ocupació de sòl rústic per part d’empreses multinacionals de rent a car evidencia que el PP governa a l’Ajuntament de Palma per satisfer els interessos particulars. “Queda clar que el senyor Isern governa per uns quants poderosos i els seus interessos s’imposen per damunt de l’interès general”.