El Consell millorarà la carretera vella de Bunyola

Les obres de millora de la carretera s’executaran entre els punts quilomètrics 3,800 i 4,20: un dins el municipi de Palma a la confluència del Camí dels Reis amb la carretera Dt.-2031, i l’altre al municipi de Marratxí, en la confluència del carrer Cabana

El projecte, que sortirà a concurs, és una nova carretera de dos carrils de 3,50 metres cadascun i voreres d’1,50 metres, així com un carril bici que connectarà tots dos municipis. Aquest nou vial es construirà al marge dret de l’actual carretera, en direcció a Bunyola i comptarà amb un nou pont al Torrent Gros.

En el projecte es contempla una rotonda per descongestionar el tràfic diari en la confluència del carrer Cabana amb la carretera vella de Bunyola, i que també facilitarà l’accés als veïns de les urbanitzacions de sa Nova Cabana i Sa Cabana. També millorarà la intersecció amb el Camí de sa Fita, que actualment té poca visibilitat per accedir a la carretera.

El batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, ha explicat que "amb aquest projecte millorarem la seguretat dels usuaris d’aquesta via, al mateix temps que donam resposta a una demanda història dels habitants d’aquesta zona de Marratxí"