Àlex Segura és el nou responsable de joventut del Consell de Mallorca

Amb el nomenament Segura com a director insular de Joventut el Consell de Mallorca es prepara per assumir les competències que li seran transferides per part del Govern de les illes.

Àlex Segura ha pres possessió avui del càrrec de director insular de Joventut del Consell de Mallorca. Amb aquest nou nomenament, la institució encapçalada per MÉS vol donar un impuls a les polítiques de joventut. En paraules de nou responsable, es tracta de "crear una nova línia de feina amb un argument principal: treballar per rebre les competències que el Consell assumirà, i que ens donarà una igualtat real cap als altres consells insulars com són, per exemple, el de Menorca, ja que el sí que té les competències en matèria de joventut".

Segura ha explicat que una de les línies més importants de feina serà l’apropament als ajuntaments, en especials als més petits. "La nova direcció insular assumirà les de coordinació dels serveis municipals que afecten l’àrea de joventut per tal de garantir una prestació integral i assistir des dels punts de vista jurídic, econòmic, formatiu i tècnic en matèria de joventut i lleure els municipis, especialment els de menor capacitat econòmica i de gestió", ha explicat el nou responsable de joventut.

Àlex Segura Castelltort, nascut a Palma el novembre de 1991, ha pres possessió avui com a director insular de Joventut. Segura és graduat en Història per la Universitat de les Illes Balears (UIB), i ha cursat un màster en Formació del Professorat, també a la UIB. Té més de deu anys d’experiència dins el moviment associatiu juvenil, i ha estat president de la Plataforma Consell de Joventut de les Illes Balears entre els anys 2014 i 2016