EL CONSELL FA UNA PASSA MÉS PER PROTEGIR I APROFITAR CAN RIBAS

El tràmit a la Comissió de Patrimoni del Consell de Mallorca permetrà que l’Ajuntament de Palma aprofitar l’edifici per revitalitzar el barri de la Soledat

MÉS per Mallorca ha aconseguit que la Comissió de Patrimoni del Consell de Mallorca aprovi aquest dijous la Ponència Tècnica sobre la fàbrica de Can Ribas a Palma. Aquest pas, reforça la intenció de l’executiu insular de convertir l’edifici en un Bé Catalogat (l’Ajuntament ja ho ha fet). Això permetrà que es pugui dur endavant el projecte de centre de circ que l’Ajuntament de Ciutat té projectat respectant a l’hora bona part dels forjats de l’edifici, cosa que farà que el visitant pugui comprendre l’espai original.

Així doncs, segons ha explicat la Vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura i Patrimoni, Bel Busquets, “amb aquesta aprovació aconseguim un doble objectiu: per una banda, reconeixem i protegim el nostre patrimoni, i, per l’altra, li donam un ús i feim compatible aquesta protecció amb la revitalització de la vida al barri la Soledat”.