El Consell de Mallorca recolza la feina de la nova Fundació Francesc de Borja Moll

L’entitat, de recent creació, vol continuar amb el llegat del filòleg i fill il·lustre de la institució insular, Francesc de Borja Moll. La nova fundació continuarà la tasca de l’extinta Editorial Moll.

El passat dimecres dia 3 es varen reunir els gestors insulars, encapçalats per Miquel Ensenyat, amb el president de l’entitat Francesc Homs i el vicepresident Isidor Marí, així com també amb el secretari Antoni Mir, el fill del mateix Francesc Moll i l’especialista en la figura de mossèn Alcover Maria Pilar Perea

El motiu de la trobada va ser donar a conèixer la Institució Francesc de Borja Moll al govern insular. En paraules del president de l’entitat Francesc Homs “la Institució és una iniciativa que sorgeix de la societat civil més compromesa però volem fer feina amb les administracions implicades en la cultura com és el Consell de Mallorca”.

“El nostre patrimoni és una de les preocupacions d’aquest Consell, i el llegat filològic de Borja Moll és imprescindible per a retornar la dignitat a la nostra llengua", ha recalcat Miquel Ensenyat.