El Consell de Mallorca organitza tallers de rap en català

La Direcció Insular de Política Lingüística ha impulsat una nova iniciativa per fomentar l’ús de català entre els joves. Amb aquesta finalitat, s’han organitzat tallers de rap en català adreçats a un públic de 12 a 17 anys a diferents municipis de Mallorca.

Amb la finalitat de vincular el català amb el lleure i la creativitat, així com fomentar-ne l’ús entre els joves, el departament de Participació Ciutadana i Presdiència, a través de la Direcció Insular de Política Lingüística, organitza cursos de rap en català. Una iniciativa que permetrà al públic jove compondre la lletra d’una cançó de rap, així com aprendre les nocions bàsiques i la història d’aquest gènere musical.

Els tallers els impartirà el raper Rafel Sastre Swing, del grup Rap Rural, que té una trajectòria musical reconeguda a l’illa. Aquests tallers tendran una durada de 12 hores i s’impartiran a diversos municipis de Mallorca.

El primer taller es farà a Manacor els dies 11, 12 i 19 de maig. Les inscripcions als tallers ja estan obertes i el formulari es pot emplenar al web <http://bit.ly/conselldemallorcarap> . Pròximament, es publicaran les dates i les noves localitzacions on s’impartiran els tallers de rap.