El Consell aprova per unanimitat instar al Govern a electrificar el tren fins a Manacor i sa Pobla

A proposta de MÉS per Mallorca, el ple del Consell ha aprovat avui matí per unanimitat exigir al Govern que cerqui el finançament necessari per electrificar la línia de tren fins a sa Pobla i Manacor.

El ple del Consell ha aprovat avui matí per unanimitat una moció presentada per MÉS per Mallorca per tal d’exigir al Govern Bauzá que cerqui el finançament necessari i executi l’electrificació del tren fins a sa Pobla i Manacor. El seu portaveu, Joan Font, ha denunciat que durant aquesta legislatura el Govern del PP ha bloquejat qualsevol inversió al transport públic ferroviari a Mallorca.

Font ha assegurat que “amb l’aprovació d’aquesta moció els propers gestors del Govern de les Illes Balears estan obligats a dur a terme aquesta inversió”. En aquest sentit, Font ha recordat que “es tracta d’una demanda històrica dels usuaris del tren, que a més crea una situació de discriminació amb els usuaris del servei que sí poden utilitzar el tren elèctric en tot el seu trajecte”.

En portaveu de MÉS per Mallorca al Consell ha finalitzat recordant que tant el PP com el PSOE han realitzat inversions milionàries a la resta d’Espanya amb la construcció de vàries línies d’AVE. En aquest sentit, Font ha assegurat que aquesta situació ha suposat la discriminació de molts de mallorquins i mallorquines que voldrien utilitzar el tren com a mitjà de transport públic en unes condicions mínimes de qualitat en el seu servei.