Eixos del Govern per a 2016: nou model econòmic, pacte social per l’educació, millor finançament i més transparència

Biel Barceló: “és el moment d’afrontar els reptes i fer els canvis necessaris en el model econòmic per tal de garantir l’ocupació de qualitat, el progrés social i un desenvolupament sostenible des dels punts de vista econòmic, social i mediambiental”


El Govern ha mantingut dilluns a Palma, a l’edifici de sa Petrolera, una reunió de treball per establir les prioritats polítiques dels pròxims sis mesos. Els eixos de l’acció de govern seran: aconseguir un pacte social per l’educació; posar les bases d’un nou model econòmic que generi prosperitat compartida; assolir un millor finançament per tenir els doblers necessaris per oferir serveis públics de qualitat, i avançar en un sistema més transparent, del qual desaparegui la corrupció estructural lligada a les males pràctiques polítiques.

El vicepresident, Biel Barceló, ha afirmat que “ara és el moment d’afrontar els reptes i fer els canvis necessaris en el model econòmic per tal de garantir l’ocupació de qualitat, el progrés social i un desenvolupament sostenible des dels punts de vista econòmic, social i mediambiental”. En aquest sentit, Barceló apunta que “s’ha de repensar el paper del turisme, avançar en la diversificació econòmica, impulsar la competitivitat i potenciar la innovació i la societat del coneixement”.

La presidenta Armengol ha afegit que “en un dia com avui, en què s’ha de condemnar la mort d’una dona a causa de la violència masclista, s’ha de fer feina encaminada a aconseguir un pacte d’estat per eradicar-la”.