Dos delegats del Grup MÉS segueixen a Edimburg la jornada del referèndum escocès

Marc Ordinas i Pau Obrador són a Escòcia per fer un seguiment de la consulta sobre la independència d’aquest país


Las formacions integrades en el Grup MÉS (MÉS per Mallorca i PSM MÉS per Menorca) han enviat dos delegats a Edimburg per fer el seguiment de la jornada del referèndum sobre la independència d’Escòcia.

Els delegats són Marc Ordinas (regidor del BLOC per Felanitx i membre de MÉS per Mallorca) i Pau Obrador (sociòleg menorquí, actualment professor de turisme a la Universitat de Sunderland, Anglaterra).

Pau Obrador participarà avui a les 19.30 hores en el debat sobre “Democràcia representativa i partits polítics” que organitza el Centre Català d’Escòcia, en el marc dels actes organitzats per aquesta entitat amb motiu de la celebració del referèndum escocès.

Des del Grup MÉS segueixen amb interès el desenvolupament de la jornada. Consideren que es tracte d’un esdeveniment polític de gran importància per al conjunt d’Europa, ja que, independentment dels resultats, demostra que, quan hi ha voluntat democràtica i capacitat de diàleg a les democràcies avançades, els pobles europeus poden exercir lliurement el dret de decidir el seu futur. En aquest sentit, demanen a l’Estat espanyol que en prengui bona nota.