“Denunciam la hipocresia de la candidata del PP amb el Camp Redó”

Antoni Verger critica que Margalida Duran afirmi davant els veïnats que els habitatges socials del Camp Redó "són una prioritat"

“El PP ha abandonat el projecte de rehabilitació i ha deixat podrir la situació dels habitatges socials”

El portaveu de MÉS per Palma afirma que "és un gran exercici d’hipocresia que Margalida Duran ara digui que el Camp Redó pel PP és prioritari. El PP de Palma va abandonar a principi de legislatura el projecte de rehabilitació del barri iniciat a la legislatura de pacte, i du 4 anys deixant podrir la situació dels habitatges socials”.

A més, afegeix Verger Duran va insistir en que la solució del Camp Redó és esbucar els habitatges i tornar a construir el barri reubicant a tots els veïnats. “No es pot estafar així als ciutadans. Aquesta operació s’ha demostrat totalment inviable. Ho va ser a l’època de Catalina Cirer i ho ha estat en aquesta legislatura. El batle Isern i el regidor d’Urbanisme Valls han dit reiteradament que l’esbucament de Corea era el seu projecte però han estat absolutament incapaços de dissenyar-lo i posar-lo en marxa", ha explicat Verger.

MÉS per Palma també recorda que l’esbucament dels habitatges socials del Camp Redó formava part d’una operació especulativa, relatada en seu judicial per l’ex regidor d’Urbanisme de Palma Rodrigo de Santos, gràcies a la qual un empresari hauria accedit a pagar part de la nova seu del PP. "El PP pareix que no aprendrà mai dels seus errors. Haurien de demanar perdó i abandonar per sempre projectes especulatius que no són viables si no es a canvi de compensacions inconfessables als promotors", argumenta Verger.