Demà dissabte, tothom a votar!

MÉS per Mallorca fa una crida a la participació a les primàries obertes de demà dissabte

Fina Santiago: “que tothom vagi a votar, i que faci un vol plural per representar la pluralitat de MÉS, a consciència, a qui li doni la gana”

Prop de 8.000 persones triaran les candidatures al Parlament i al Consell, i unes 2.000 persones decidiran la llista a l’Ajuntament de Palma


MÉS per Mallorca ha fet avui una crida a la participació a la jornada de votació de les primàries obertes de la formació, que es farà demà dissabte a les 43 meses que es constituiran arreu de Mallorca. Prop de 8.000 persones estan cridades a participar en les votacions, que decidiran les llistes electorals al Parlament i al Consell. Unes 2.000 persones estan convocades per decidir la llista que concorrerà a les eleccions municipals a l’Ajuntament de Palma.

La coportaveu de MÉS per Mallorca, Fina Santiago, fa una crida a la participació: “les primàries estan sent un èxit, pel gran nombre de persones que s’han presentat com a candidats i candidates, i pel gran nombre de persones que s’han inscrit per votar, prop de 8.000. Demà l’èxit serà rodó si tothom que s’hi ha inscrit hi va a votar”.

Santiago també ha fet una crida a votar a consciència: “el vot és secret, i cada vot s’ha de fer a consciència. Que la gent voti el que li doni la gana, aquesta és la força de les primàries. Que voti qui consideri que representa millor la pluralitat de MÉS per Mallorca”.

El total de votants censats a les primàries obertes de Mallorca (per decidir les candidatures al Parlament i al Consell) és de 7.917 persones. D’aquests, 3.391 són militants i simpatitzants de MÉS per Mallorca, i 4.526 són ciutadans i ciutadanes que s’han inscrit per a participar en el procés. 1.181 persones han manifestat la voluntat de votar de manera telemàtica, i la resta (6.736) votaran de manera presencial a les urnes.

D’altra banda, el total de votants censats a les primàries obertes de Palma (per decidir la candidatura a l’Ajuntament de Ciutat): 1.987 persones.

Hi haurà 43 meses que es constituiran a la gran majoria de municipis de Mallorca. L’horari de votació general serà de les 10.00 hores fins les 20.00 hores. A banda de Palma, MÉS per Marratxí i MÉS per Esporles també celebraran primàries demà per elegir els caps de llista a les eleccions municipals.

Documents adjunts