Debat obert a Santa Margalida: MÉS per Mallorca i els Independents presenten l’acord als veïnats

Biel Barceló, Fina Santiago i Antoni Reus debaten sobre el futur de Santa Margalida i de Mallorca amb els margalidans i margalidanes i presenten l’acord de col·laboració entre els dos projectes


Aquest diumenge MÉS per Mallorca i els Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra han presentat públicament al pati de l’escola vella de Santa Margalida l’acord de col·laboració entre les dues formacions. A l’acte hi han assistit els coportaveus de MÉS per Mallorca, Biel Barceló i Fina Santiago, i el president dels Independents i actual batle de Santa Margalida, Antoni Reus. Posteriorment a la presentació de l’acord, s’ha produït un debat obert amb els veïnats i veïnades sobre el futur de Santa Margalida i de Mallorca.

Al debat s’han tractat temes com la situació econòmica i social de Mallorca, la situació dels serveis públics, la manca de democràcia i la necessitat d’un canvi de Govern que rellevi el president Bauzá del Consolat de Mar i permeti aplicar polítiques que posin com a prioritat les necessitats reals de les persones.

Antoni Reus explica: “els Independents valoram la situació política, econòmica i social del país, i no en som aliens. Veim com les polítiques desenvolupades pels governs del PP ataquen sistemàticament els serveis públics essencials com la sanitat, l’ajuda a la dependència, l’educació, o arraconen la nostra llengua. Tot això ho patim també a Santa Margalida”. Els Independents per Santa Margalida coincideixen en els plantejaments ideològics amb MÉS per Mallorca, i volen participar del “canvi necessari”.