Davant la censura a Llonovoy, Antoni Noguera diu que “no faran callar a la ciutadania”

La coalició PSM-IV-ExM critica el sectarisme del PP per eliminar el pregó de la nit de Sant Joan: “ara ja sabem quina és la nova forma de fer política del batle Isern”

El grup municipal del PSM-IniciativaVerds-Entesa a l’Ajuntament de Palma critica el “sectarisme agressiu” del govern municipal del PP contra les associacions de veïnats, per eliminar el pregó de la nit de Sant Joan, a càrrec de l’humorista Miquel Àngel Llonovoy. El regidor Antoni Noguera qualifica aquest fet de “censura pura i dura”. 

Noguera es demana si censurar la crònica sarcàstica i humorística de Llonovoy és la “nova forma de fer política” de què tant presumeix el batle Mateu Isern. “Negar als ciutadans de Palma la possibilitat de riure-se’n de
tot el que passa en aquesta ciutat és un greu error que demostra les formes totalitàries del PP. Els sortirà el tir per la culata, perquè no ens faran callar”, afirma. 

El regidor sobiranista i ecosocialista critica que l’equip de govern del PP vulgui imposar el disseny de la festa de la nit de Sant Joan a les associacions veïnals: “la participació ciutadana és la forma de fer política, els veïnats de Palma han de ser els protagonistes del disseny de les seves festes. Amb aquesta ingerència de l’equip de govern municipal, el PP demostra que li sobren els veïnats i li sobra la participació”.