Cort rehabilita 20 habitatges del Camp Redó per a lloguer social

Antoni Noguera: “Ara ens toca posar ordre a Urbanisme i corregir les retallades del PP durant la passada legislatura a Palma”


La portaveu de l’equip de govern municipal, Neus Truyol, el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, i el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, han explicat els acords presos a la Junta de Govern d’aquesta setmana.
Antoni Noguera ha donat a conèixer la propera rehabilitació, amb un cost de 220.000 euros, de 20 habitatges de propietat municipal al Camp Redó. L’objectiu és destinar-los a lloguer social, conjuntament amb l’Oficina Antidesnonaments, especialment destinats a aquelles persones amb problemes d’accés a l’habitatge i/o víctimes de desnonaments. Noguera ha remarcat que és una inversió important al Camp Redó, després de quatre anys d’inactivitat i preveu que la rehabilitació hagi finalitzat a començaments de l’any que ve. El regidor també ha informat de la propera contractació de dos arquitectes per reforçar el Departament d’Obres i donar resposta al repunt de les llicències que s’està produint durant els darrers mesos, que forma part del procés de reconstrucció d’un Departament que es trobava desmantellat.

Per altra banda, el regidor ha afirmat que el nou projecte de gran superfície devora el Baleares no forma part del model de ciutat que vol construir l’actual equip de govern, pel seu impacte urbanístic i pels seus efectes salvatges sobre el petit comerç. Ha recordat, a més, que la zona no està destinada a equipaments comercials i que hi ha vigent una moratòria de grans superfícies impulsada pel Consell.