Cort recupera tots els drets laborals retallats als treballadors públics de l’Ajuntament

S’han destinat més de 9 milions d’euros al retorn de drets laborals furtats als funcionaris durant l’estafa de la crisi en la passada legislatura

El batle, Antoni Noguera, i la regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, han fet balanç de la millora en l’ocupació pública


Palma, 3 d’octubre de 2017.- En aquests dos últims anys, l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma ha invertit més de 9 milions d’euros en la recuperació dels drets retallats als empleats públics municipals a la passada legislatura. El retorn de la carrera professional i l’abonament de les hores extraordinàries pendents, entre d’altres, són alguns d’aquests drets retornats.

El batle de Palma, Antoni Noguera, i la regidora de Funció Pública i Govern Interior de l’Ajuntament de Palma, Aurora Jhardi, han explicat avui la millora de les condicions laborals dels funcionaris municipals en aquests dos primers anys de govern municipal. “Palma mereix un servei públic de qualitat, humà i eficient, i els nostres funcionaris són el capital que ho fa possible”, ha destacat el batle.

Pel seu costat, Aurora Jhardi ha assenyalt que “mentre el PP retallava, nosaltres hem retornat la dignitat als funcionaris. Hem fet una capgirada a la situació creada a la passada legislatura”. En aquest sentit, la regidora de Funció Pública i Govern interior ha indicat que s’han recuperat un total de 70 llocs retallats, s’han organitzat més de 20 processos per constituir borsins d’interins, s’han abonat 6,5 milions de la carrera professional suspesa pel PP el 2012 i s’ha recuperat l’abonament de serveis extraordinaris pendents des del 2014.

El batle ha conclòs indicant que “tenim els millors funcionaris per fer de Palma una ciutat moderna, europea i amb valors” i afirmant que “seguirem fent feina des de l’equip de govern per vetllar pels seus drets laborals”.