Continuam creixent: es constitueix l’Assemblea de Porreres i es presenta a Campanet

Biel Barceló: “som la força política progressista amb una major implantació territorial, i l’única que no depèn de Madrid”


MÉS per Mallorca ha constituït aquest dissabte al vespre l’Assemblea Local de MÉS per Porreres, i aquest diumenge a migdia ha presentat el projecte de MÉS per Campanet. Més d’un centenar de persones ha assistit a aquests actes, que demostren que la formació continua el seu procés de creixement i d’arrelament al territori.

El coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, que ha participat en els dos actes, ha remarcat: “Som la força política progressista amb una major implantació territorial arreu de Mallorca, i l’única que no depèn de Madrid”. Barceló, que a Porreres ha estat acompanyat per Fina Santiago i a Campanet per David Abril, ha encoratjat els porrerencs i campaneters a “participar activament en el canvi que Mallorca i les Illes Balears necessiten”.


“El poder ha d’estar en mans del poble”

L’Assemblea Local de MÉS per Porreres va elegir na Joana Mora, actual portaveu municipal, com a portaveu de la formació. Mora va reivindicar la tasca política feta a l’Ajuntament i va animar els assistents a participar en el projecte, del qual es va manifestar “orgullosa” de formar-ne part: “som persones que feim feina per les persones”. La també regidora Maria Antònia Bauçà va animar la ciutadania implicar-se per participar en la presa de decisions: “el poder ha d’estar en mans del poble, la política l’ha de fer el poble”.

A Campanet es va omplir la Casa de Cultura en la presentació del projecte de MÉS per Campanet, que es constituirà en Assemblea Local el proper dilluns dia 16 de febrer. Biel Barceló i David Abril varen explicar les propostes de MÉS per Mallorca per aconseguir el canvi a Mallorca i a les Illes Balears, i varen respondre les preguntes dels assistents sobre el sistema de finançament, el model energètic, la participació dels joves en política, entre altres qüestions. Barceló ha afirmat que el proper Govern de canvi “haurem de posar peu fiter i aconseguir un finançament just per poder tenir uns serveis públics dignes. Ens hi jugam la nostra salut i el futur de l’educació dels nostres infants”.