Condemna de l’atemptat d’Alexandria on 41 persones han perdut la vida

MÉS per Mallorca condemna la violència que pateix la població civil a Síria, Iraq i Afganistan


La formació ecosobiranista condemna l’atemptat que ha tengut lloc a un camp de futbol d’Alexandria, ciutat situada a una cinquantena de quilòmetres al sud de Bagdad i que ha costat la vida a 41 persones segons informen els mitjans de comunicació internacionals. Entre els morts hi ha el batlle de la ciutat, Ahmed al Jafayi, i un general de les forces armades xiïtes, Multitud Popular, que lluiten contra Estat Islàmic

La condemna de la violència que l’Estat Islàmic exerceix sobre la població de països del Proper Orient és un fet que, segons MÉS, cal denunciar i lluitar per la seva eradicació. D’aquesta manera, el rebuig cap aquest recent atemptat s’afegeix a les mostres de condol i solidaritat que el partit polític ecosobiranista ha mostrat també cap als atemptats anteriors de Brussel·les i París.

MÉS per Mallorca recorda que la violència que ha patit en els darrers mesos algunes ciutats europees és la mateixa de la qual fugen milers de persones a Síria, Iraq o Afganistan. Per això, cal una solució a les guerres i els conflictes que assolen la regió i que afecten d’una manera tan dramàtica a la població civil que viu en aquests països.

Al mateix temps també cal recordar que Iraq també varen perdre la vida en atemptat, 70 persones el passat 28 de febrer i una setmana abans a Síria, 140 persones.