Comencen les obres del centre de dia de Son Ferriol paralitzat durant la passada legislatura

MÉS espera que una vegada acabada la construcció del centre de dia es gestionin d’una manera pública les trenta places de dependència amb que comptarà la infraestructura

Avui dematí s’ha celebrat l’acte d’inici de les obres de construcció del nou centre de dia i activitats comunitàries de son Ferriol. La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, ha visitat les obres juntament amb diverses autoritats al solar que ha cedit l’Ajuntament de Palma.

MÉS per Mallorca amb aquesta construcció continua amb la seva aposta per reactivar la Dependència aturada pel PP. La formació ecosobiranista aposta per una gestió pública d’aquest tipus de centre una vegada enllestida la obra.

Santiago, ha afirmat que amb projectes com aquest el Govern demostra que inverteix en infrastructures socials i que, de fet, “ja és una realitat el pla d’infrastructures en tema de , de fet, “ja és una realitat el pla d’infrastructures en tema de dependència”.

La creació d’aquest nou equipament donarà cobertura, preferentment, a la població del barri de Son Ferriol i a l’àrea rural del sector de llevant de Palma i les noves places s’integraran en la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. A més, el contracte d’obres d’aquest nou centre de dia ha estat un dels primers contractes de l’administració autonòmica en incloure clàusules socials als criteris d’adjudicació.

La consellera ha explicat que el nou centre de dia i activitats comunitàries de Son Ferriol tendrà capacitat per a 30 places que seran ocupades per persones majors en situació de dependència. El pressupost total de les obres és de 714.370 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució previst de 14 mesos. L’edifici tendrà una superfície de 570 metres quadrats, distribuïts en dues plantes.