Comença ronda de reunions amb EU/UP, ERC i Podem

Abril: "El PSOE ha d’entendre que amb C’s no hi ha govern d’esquerres possible, a l’hora de la veritat són dreta/ultradreta, aquí els fidels continuadors del pitjor Bauzá"


La setmana que ve farà 4 mesos del 20-D i encara no s’ha produït el canvi anunciat. Rajoy continua de president del govern i Montoro segueix amb el seu paper confiscador. "Hem criticat la manca de diàleg, però cal assenyalar que tot i que Pablo Iglesias pot ser tot l’arrogant que vulgueu però el PSOE no està apostant per un govern d’esquerres", ha assegurat el portaveu David Abril.

"El PSOE ha d’entendre que amb C’s no hi ha govern d’esquerres possible. A l’hora de la veritat són dreta i ultradreta. Aquí els fidels continuadors del pitjor Bauzá", diu Abril qui a mode d’exemple utilitzant com a referent el context polític de les Illes Balears "un govern amb Francina de presidenta i en Pericay i en Melià o en Vidal de vicepresidents no seria un govern d’esquerres"

Des de la formació es posa de manifest la necessitat de tenir un govern d’esquerres i no el que tenim actualment que amb la crisi dels refugiats en lloc d’actuar des de la solidaritat, fa servir gasos lacrimògens. "El que deixa en evidència l’estat de salut i de democràcia d’Europa", comenta el portaveu de MÉS per Mallorca.

Aquesta setmana MÉS per Mallorca començarà la ronda de contactes amb EU/UP, ERC i Podem, per a acumular forces si hi ha eleccions.