Catalina Gayà aposta per repetir com a batlessa “amb un govern en solitari”

Assemblea per Sant Joan ha presentat aquest dissabte vespre la llista electoral que aspira a millorar els resultats en els comicis electorals municipals

Biel Barceló, candidat a la Presidència del Govern de les Illes Balears ha estat present aquest dissabte vespre a Sant Joan per donar suport a la candidatura de l’Assemblea per Sant Joan de cara a les eleccions municipals del 24 de maig.

Catalina Gayà, actual batlessa de Sant Joan, encapçala la llista electoral que aquest dissabte ha estat aprovada per assemblea, amb la participació de més de 60 persones. Els tres primers de la llista repeteixen: Catalina Gayà, Pedro Galmés i Pep Bauçà. Però la llista presenta vuit persones noves respecte la candidatura de fa quatre anys. La pròpia Catalina Gayà va expressar el convenciment d’obtenir “més bons resultats i poder tenir un govern en solitari”.

Biel Barceló es va dirigir als assistents per expressar també el desig de millorar la presència de regidors al consistori de Sant Joan. Així mateix el candidat a la Presidència del Govern va destacar que MÉS és “la primera força amb més implantació als municipis”. També va animar a tothom a participar de les eleccions per aconseguir “el canvi en el Govern que tothom ja reclama. Estam preparats, tenim un programa potent i concret, pensat aquí i per a la gent d’aquí, unes persones preparades i arrelades al territori”.

La llista electoral d’Assemblea per Sant Joan és la següent:

Catalina Gayà

Pedro Galmés

Pep Bauça

Marta Jordà

Toni Bauçà

Margalida Estelrich

Joan Company

Sònia Sans

Joan Serra

Juana Fornez

Àngela Moragues

Miquel Pastor

Miquel Company

Maria Montserrat Company

Joan Bauçà

Maria Rebassa

Jaume Albert Miró

Joan Sastre

A l’acte també hi era present l’actual portaveu de MÉS al Consell de Mallorca, Joan Font.