Carles Capdevila pronunciarà la conferència «Educar amb humor» a Inca

És la primera trobada de la coordinadora de les associacions de mares i pares d’alumnes d’Inca, creada recentment. Un col·lectiu que vol establir llaços entre els diferents instituts de la ciutat, siguin públics o concertats, i també crear un lloc de trobada per a tothom en l’àmbit educatiu.

El periodista català Carles Capdevila pronunciarà la conferència «Educar amb Humor» dia 18 d’abril a la fàbrica Ramis, a Inca. És una activitat dirigida als membres de les AMPA dels centres educatius de la ciutat. La conferència de Capdevila és la primera acció organitzada per la coordinadora d’associacions de mares i pares d’alumnes d’Inca, creada recentment. Aquest col·lectiu agrupa els representants dels diversos centres educatius, concertats i públics, de la ciutat. «Aquestes activitats conjuntes serviran per fer pinya entre els centres, siguin concertats o públics. La nostra idea com a MÉS era crear un sentiment de comunitat compartida», explicà la regidora de MÉS per Inca, Alice Weber. Els col·lectius de pares rebran 750 entrades per a la conferència, mentre que les entrades restants es vendran a l’espai de la fàbrica Ramis.

Les associacions de mares i pares d’alumnes d’Inca pretén mantenir reunions periòdiques per idear accions en l’entorn educatiu. Una d’aquestes accions és la gran Gimcana bicicletada el dissabte dia 9, per a una «Inca més verda, més segura i més sostenible». Amb aquesta iniciativa, es volen aconseguir camins més segurs per als infants. Una altra activitat és el mercat solidari. «Tota la recaptació anirà destinada a fins socials, ja sigui al menjador social o a les associacions benèfiques» destacà la regidora de MÉS per Inca d’educació, Alice Weber.

Carles Capdevila és llicenciat en filosofia i periodisme i actualment és director del diari ARA. De 1992 a 1994 va ser corresponsal als Estats Units i, fruit de l’experiència, nasqué el llibre Nova York a la catalana. Ha estat articulista d’opinió dels diaris Hoy, El Periódico de Catalunya i El 9 Nou. Va dirigir el programa Qui els va parir! (TV3) i va col·laborar en els espais El club i Divendres (TV3).