Campomar: “MÉS per Mallorca està llest per afrontar les eleccions de 2019”

La formació ecosobiranista reclama que es desencallin les negociacions del REB

La diputada Joanaina Campomar ha traslladat aquest dilluns en roda de premsa la “satisfacció” pel procés de primàries de la formació ecosobiranista d’aquest cap de setmana. “MÉS per Mallorca està llest per afrontar les eleccions de 2019”, ha assegurat. Campomar també ha volgut agrair a totes les persones que van participar i “van fer l’exercici de democràcia, participació i compromís”, a més de recordar que “hem demostrat que la petjada de MÉS per Mallorca és present en la majoria de polítiques i per això hem de consolidar els canvis que duim propiciant des de 2015”.

Negociacions REB

D’altra banda, el portaveu del grup parlamentari, Josep Ferrà, ha insistit en la necessitat de desencallar les negociacions del REB entre Govern i Estat i “poder celebrar un acord de REB al novembre”. “Aquesta és una de les setmanes més importants pel que fa al REB” i per això “li demanam a Pedro Sánchez que escolti la presidenta Armengol per dur endavant el millor REB er a les Balears”. El Règim Especial, ha incidit Ferrà, “és de justícia i l’exigim amb les seves tres potes bàsiques, amb especial incís al fons d’insularitat”. El també diputat ecosobiranista ha recordat que la formació sempre s’ha mostrat “disposada a esperar, sempre que el fons d’insularitat i el REB siguin millors que els que s’havien negociat amb Montoro”.

Ferrà ha criticat la visita d’Hazte Oír a Mallorca, “una entitat que lluita contra la igualtat de gènere i contra els principis i valors bàsics que han costat molts anys aconseguir”. Des de MÉS per Mallorca, ha assegurat, “la consideram intolerant, d’extrema dreta i inquisitorial” i els hi ha recordat que “no cal que s’amaguin per dir el que hagin de dir, però han d’estar disposats a encaixar les crítiques, que són justes davant la seva intolerància”.