Campomar: “La societat mallorquina ha demostrat que som un poble que fa pinya davant l’adversitat”

MÉS per Mallorca mostra el seu suport a l’acord per als pressupostos generals de l’Estat


“La societat mallorquina ha demostrat que som un poble que fa pinya davant l’adversitat”. La diputada ecosobiranista Joanaina Campomar ha mostrat així el seu agraïment als professionals i voluntariat que “s’han bolcat en la tragèdia i continuen fent feina. Enmig d’aquesta adversitat, sentir aquestes mostres de solidaritat i dedicació escalfa el cor”. Campomar també ha traslladat el condol i afecte a les famílies de les víctimes mortals i a totes les persones afectades. També ha assegurat que “des del primer moment el Govern, Consell i tots els ajuntaments han posat els recursos i ho seguiran fent, queda molt a fer i hem de continuar fent pinya”.

D’altra banda, la diputada ecosobiranista ha mostrat el suport de la formació a l’acord pels pressupostos entre PSOE i Unidos Podemos: “estam satisfets que es posi damunt la taula propostes reals d’esquerra”. Campomar ha recordat que moltes de les propostes que s’hi inclouen ja s’havien reclamat des de MÉS per Mallorca, com la modificació de la LAU perquè els ajuntaments poguessin regular el preu del lloguer i garantir el dret a l’habitatge.

Respecte a l’increment del salari mínim interprofessional, Campomar s’ha mostrat igualment satisfeta, tot i que ha assegurat que “ens preocupa la deriva del PP i la seva fixació en contra de l’augment del salari. Segurament facin l’impossible perquè no sigui efectiva, però des de MÉS per Mallorca farem el possible perquè sigui una realitat”.

Moció petit comerç

Joanaina Campomar ha explicat que MÉS per Mallorca ha presentat esmenes a la moció presentada pel PP sobre el petit comerç. “Donarem suport a les mesures que recolzen el petit comerç però no compartim la demagògia del PP en aquest tema, que culpa i posa damunt la taula la venda ambulant com a únic problema”, ha assegurat. Les esmenes presentades són per “recuperar les competències que ens va prendre el senyor Rajoy en petit comerç, per millorar els horaris i pera què derogui el Reial Decret Llei sobre la lliure competència”.