Cala Millor amplia les instal·lacions esportives amb fons de la borsa de places turístiques

La vicepresidenta, Bel Busquets, destaca l’aposta de Sant Llorenç per a la diversificació de l’oferta turística i l’allargament de temporada


La vicepresidenta del Govern i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, va visitar les obres de la segona fase del Centre esportiu i de serveis del nucli de Cala Millor, a Sant Llorenç des Cardassar, que consisteix en la construcció d’un camp de futbol 11 annex al de futbol 7 (ja en funcionament) i compta amb un pressupost de 667.483,51 €, el 75 % dels quals els aporta la Conselleria de Turisme, a través del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics (CBAT).

Durant la visita, Busquets ha destacat l’aposta que fa l’Ajuntament de Sant Llorenç per la diversificació de l’oferta turística i l’allargament de la temporada amb la presentació d’aquests projectes a la convocatòria de subvencions del Consorci. La consellera de Turisme ha considerat que la infraestructura “incrementa la qualitat de l’oferta i consolida Cala Millor com a destinació turística amb una oferta diversificada i de turisme familiar” i ha explicat que “l’objectiu de finançar projectes com aquest és promocionar el turisme esportiu, de lleure a l’aire lliure, l’ecoturisme i el turisme actiu”.

D’altra banda, el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, ha destacat la importància que tendran les instal·lacions esportives tant per als residents, “amb la possibilitat d’acollir activitats esportives però també culturals, com concerts” i també per a visitants perquè “les instal·lacions podran ser escenari de concentracions d’equips de futbol i també d’esdeveniments esportius de renom internacional”.

El projecte presentat avui correspon a la segona fase del Centre esportiu i de serveis de Cala Millor, consistent en la construcció d’un camp de futbol 11. Amb aquesta actuació s’ampliarà el complex esportiu i de serveis d’aquesta localitat, que ha estat cofinançat des dels seus inicis per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i el Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics, i que actualment es troba ja a disposició del públic per a la pràctica de l’esport.

El projecte del camp de futbol 11 és fruit d’un conveni de col·laboració entre el Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics i l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, el qual va ser seleccionat durant la convocatòria d’inversions de 2017, amb l’objectiu de millorar les instal·lacions esportives per als residents i d’afavorir i promocionar el turisme esportiu mitjançant activitats que es podran realitzar tant al centre esportiu com a la zona turística en la qual s’ubica.

El pressupost d’aquest projecte d’obres és de 667.483,51 €. La Conselleria de Turisme, a través del Consorci Borsa de places finançarà un 75% de total, que són 500.000 €, i l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar pagarà la part restant.