“Cada dia que es manté el títol de Ducs de Palma és un insult per als ciutadans”

El portaveu de MÉS per Palma recorda que fa més de tres anys que “reclamam protegir la dignitat dels veïnats i veïnades i salvaguardar el nom de la ciutat”

Antoni Verger ha presentat una proposta perquè sigui debatuda al ple del dia 29 de gener amb l’objectiu de que s’aprovi per unanimitat instar la Casa Reial a derogar el Reial Decret que permet que Iñaki Urdangarín i Cristina de Borbó siguin ducs de Palma.

“La situació és insostenible No podem permetre ni un dia més que el nom de la ciutat i la dignitat dels veïnats i veïnades es vegi embrutat i Palma continuï vinculada a la corrupció. El govern de Cort ha de protegir la dignitat, la imatge i el nom de la ciutat”.

Antoni Verger exigeix al Partit Popular que es posicioni de forma urgent i clara per tal de facilitar la retirada del títol de Ducs de Palma. “Si el PP vol representar la ciutadania ha de votar a favor d’aquesta proposta perquè Urdangarín i Cristina no poden seguir sent els ducs de la nostra ciutat".

MÉS per Palma reclama aquesta retirada del títol des de l’inici de les investigacions judicials, és a dir, des de fa més de tres anys. “Però de moment, sol hem aconseguit que el Partit Popular votés a favor de retirar el nom de La Rambla.