Busquets: "Un futur sostenible de les Illes Balears, només és possible amb MÉS per Mallorca"

Més de 150 persones fan propostes i participen del debat del Consell Polític de la formació ecosobiranista


A Can Alcover es va celebrar ahir el Consell Polític assembleari de MÉS per Mallorca que dóna el sus el nou curs polític amb força i il·lusió. Més de 150 persones varen assistir i varen participar de forma activa en un acte on es va fer una anàlisi política de la situació actual i es varen posar en comú els objectius per aquest nou any polític, el darrer abans de les pròximes eleccions.

La setmana que ve serà intensa, segons es va informar els representants de MÉS per Mallorca al Parlament, ja que s’inicia l’activitat parlamentària que serà molt productiva. Hi ha lleis claus que s’hauran de debatre i aprovar durant aquest curs i que són fruit de la feina de molt de càrrecs de MÉS per Mallorca, com la de residus, la de canvi climàtic, l’agrària, la de consultes o la de concertació. Normatives que tenen com a objectiu millorar les condicions i les oportunitats de les persones que seran beneficiàries directament o indirectament, així com garantir la sostenibilitat de les Illes i dels recursos que tenim. "Un futur sostenible de les Illes Balears, només és possible amb MÉS per Mallorca", va assenyalar ahir la coordinadora del partit, Bel Busquets, qui també va deixar clar que "necessitam quatre anys més per consolidar la bona feina que s’ha fet amb els Acords pel Canvi i que no tornin les retallades i les polítiques de destrucció del territori de la dreta"

Busquets també va fer referència a la necessitat de tenir "un nou REB, en condicions de dignitat ja" alhora que va deixar clar que "és de justícia tenir el finançament que fa anys que ens pertoca. I lluitarem i farem front comú, amb la societat i amb els partits que es vulguin sumar, davant Madrid"