Busquets: "Palma és Palma amb orgull, sense afegitons i sense complexos"

El Parlament ha aprovat la modificació de la Llei de Capitalitat perquè Palma recuperi el seu nom original


La portaveu de MÉS Per Mallorca, Bel Busquets va defensar ahir la modificació de la Llei de Capitalitat perquè Palma recuperi el seu nom original "Per autoconeixement, per història, per ciència, per cultura i per tradició. Palma és Palma", va sentenciar Busquets

Es posa així el punt final a la proposta provinciana del govern de José Ramón Bauzá. Busquets li va retreure a Àlvaro Gijón diputat del PP, qui diu que quan posa Palma al google no li surt Palma. Jo l’he posat i m’ha sortit fotos de la catedral, del castell de Bellver, la Palma que coneixem. No sé quin google fa servir, senyor Gijón?". En aquest sentit l’afegitó que varen imposar el PP a la passada legislatura "de Mallorca" "es converteix en un factor empetitidor i de menysteniment. Com dient: No ens coneixeran"

Del ple de l’ajuntament al del Parlament
MÉS per Palma mostra la seva satisfacció per aquesta decisió, que ja va sol·licitar l’equip de govern. La Junta de Govern del 30 de desembre de 2015 va aprovar iniciar l’expedient per derogar l’article 1 de la Llei 6/2012 de modificació de la Llei 23/2006 de Capitalitat de Palma, que va tenir el vistiplau del Ple de l’Ajuntament. L’acord comptava amb tres informes que avalaven la decisió, el provinent del Servei Lingüístic de la UIB, el del cronista de la ciutat i el dels Serveis Jurídics municipals.