BUSQUETS ES COORDINA AMB BATLES I REGIDORS DE MÉS PER AJUDAR A FER SORTIR EL SECTOR CULTURAL DE LA CRISI

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura s’ha reunit amb batles i regidors de cultura de MÉS per Mallorca per explicar-los les mesures de reactivació i obertura progressiva d’espais

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura de la institució, Bel Busquets, ha fet aquesta setmana una reunió amb batles i regidors de cultura de diferents ajuntaments on MÉS per Mallorca i els seus aliats municipalistes formen part dels equips de govern. Busquets ha expressat la importància que MÉS per Mallorca “fomenti la relació dels seus càrrecs supramunicipals amb tot el múscul que tenim a les agrupacions i els ajuntaments”.

Busquets ha explicat que els responsables municipals han rebut un esborrany de protocol de seguretat per a les seves infraestructures del Departament a fi de que el poguessin adaptar. “La nostra intenció és reactivar la cultura, fer que arribi a tothom i rescatar el sector cultural, però la nostra prioritat és la seguretat i la salut”, ha assenyalat Busquets. "Sigui com sigui, els ajuntaments i els pobles tenen un paper clau en la supervivència de la indústria cultural i nosaltres hi oferim coordinació màxima, tant des del Consell amb tots els consistoris com des del partit amb les companyes i companys de MÉS", ha continuat.