Busquets: "Ara és el moment. L’economia ha de generar prosperitat compartida"

MÉS aposta aquest segon any per mesures de protecció del territori i reivindicar més autogovern


El dia d’abans de l’inici del curs parlamentari, que comença amb el Debat de Política General, la portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets ha valorat positivament la feina feta durant el primer de legislatura, però amb la voluntat de desenvolupar les fites aconseguides. "Aquest segon no hem de ser autocomplaents, hem de continuar exigint", ha assenyalat Busquets. Així ha recordat
que s’ha d’aporvat la llei d’igualtat però encara queda molta feina per fer en aquest sentit per avançar cap a una societat més justa. Així també cal continuar donant passes decidides per protegir el territori o per aconseguir que el català sigui la vertadera llengua de cohesió social amb plena presència en el carrer.

Alhora la portaveu ecosobiranista ha lamentat com lleis estatals com la de Montoro, la LOMCE o el fet que el Fons de Liquiditat que no arribi mai ens tenen de mans fermades. Per això Busquets ha tornat a reclamar i ha deixat clar que MÉS per Mallorca farà feina per aconseguir majors quotes d’autogovern.

"Si comparam els AcordsPelCanvi amb el govern Bauzá que tenia uns clars tics dictatorials, és evident que els AcordsPelCanvi aposten per la democràcia i per escoltar a la ciutadania", ha comentat Busquets.

Busquets qui ha incidit en la voluntat de MÉS per Mallorca de continuar amb fermesa fent polítiques d’esquerres. Ha ressaltat que amb la millora econòmica que vivim actualment "ara és el moment de generar prosperitat compartida". La portaveu ha recordat la proposta de la formació d’establir un vincle entre les estrelles dels hotels i la millora de la qualitat de feina de les plantilles de treballadors. També ha destacat que la prioritat ha de ser mediambiental perquè "els turistes venen pel paisatge i el territori és el nostre principal valor que hem de protegir"