Bunyola comptarà amb un aparcament municipal gràcies a les inversions del Consell

La institució insular ha invertit un total de 266.065 euros al municipi provinents de diferents Plans Especials

L’ajuntament de Bunyola ha adquirit un solar ubicat a la costa de s’Estació que destinarà a aparcament municipal gràcies a les inversions realitzades per part del Consell de Mallorca provinents del Pla Especial d’Inversions 2017-2018. A més, dins del mateix Pla, el municipi també té previst iniciar el condicionament d’un tram del camí de Caubet. Aquestes obres han suposat una inversió de 207.400 euros per part de la institució insular.

Amb aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera s’han acostat fins al municipi on el batle de Bunyola, Andreu Bujosa, els ha mostrat el solar i els ha explicat les característiques del futur projecte. "Hem d’enfortir els ajuntaments, ja que són les institucions més properes als ciutadans de l’illa. Els ajuntaments són institucions de proximitat o són els primers espais als quals acudeix la gent per resoldre les seves demandes", ha explicat el conseller de MÉS, Joan Font.

Per altra banda, Bunyola també ha rebut una subvenció de 28.300 euros per a la substitució d’equips de vapor de mercuri per equips LED de l’enllumenat municipal provinents del Pla Especial d’Estalvi i Eficiència Energètica i Vehicles Elèctrics 2018. Finalment, l’ajuntament també va rebre 30.365 euros per al pagament de la despesa corrent.