BIEL BARCELÓ PRESENTA LA SEVA DIMISSIÓ DAVANT L’EXECUTIVA DE MÉS I LA PRESIDENTA DEL GOVERN

El vicepresident Biel Barceló ha presentat avui horabaixa la seva dimissió davant l’Executiva de MÉS per Mallorca i així li ha comunicat també a la Presidenta del Govern, per tal de salvaguardar el projecte ecosobiranista i el Govern.

Des de l’Executiva de MÉS per Mallorca s’ha agraït a Biel Barceló la seva gran contribució tant a MÉS per Mallorca, pel protagonisme imprescindible en la seva creació i per la seva gran capacitat d’unir persones i sensibilitats entorn del projecte, així com per l’aportació històrica a les polítiques públiques de turisme i innovació a la nostra terra. Biel Barceló ha estat un referent en dur a terme les polítiques de primer nivell aportades per MÉS al Govern dels Acords pel Canvi, com la implantació de l’Impost Turístic, la regulació del lloguer turístic, la ferma aposta per un canvi de model econòmic o l’impuls a la recerca i la innovació, que deixaran una forta petjada en el present i en el futur.

Així mateix, des de l’Executiva de MÉS per Mallorca es comunicarà demà a la Presidenta Armengol la proposta per substituir Biel Barceló al Consell de Govern en representació del nostre partit.