Biel Barceló: “Necessitam que el proper Govern tingui sensibilitat social”

PSM-IV-ExM participa a la manifestació del Dia del Treballador per defensar polítiques socials i econòmiques que reforcin l’Estat del Benestar i no el destrueixin

Els candidats de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa han acudit avui migdia a la manifestació convocada pels sindicats en commemoració del Dia de Treballador per mostrar el seu rebuig a les retallades socials que ha aplicat el govern espanyol i que estan afectant greument la situació econòmica de moltes persones, però també la cohesió social a les Balears. 

“No ens cansarem de dir que és injust carregar exclusivament sobre els treballadors una crisi que no hem provocat nosaltres”. Biel Barceló i Fina Santiago han reivindicat la necessitat d’un Govern amb sensibilitat social de cara a les properes
eleccions. “Hem defensat i defensarem l’Estat del Benestar i no farem ni una passa enrere. Allò assolit ha de quedar consolidat”. 

“És necessari arribar a un acord estable per defensar un model social i econòmic que garanteixi els drets socials”. La coalició defensa que per assegurar el desenvolupament d’una societat és imprescindible tenir una població ben formada, amb bones prestacions sanitàries i cohesionada socialment.