Biel Barceló (MÉS) felicita Armengol: “els processos d’obertura són imparables”

El coordinador general de MÉS per Mallorca avança que les primàries de la coalició se celebraran durant la tardor i serviran per elegir tant els caps de llista com tots els candidats de les llistes electorals al Parlament i al Consell


El coordinador general de MÉS per Mallorca i portaveu del Grup Parlamentari MÉS, Biel Barceló, ha felicitat avui Francina Armengol, la guanyadora del procés de primàries del PSIB-PSOE i futura candidata d’aquesta formació a la Presidència del Govern. Barceló també ha felicitat la seva contrincant, Aina Calvo, pels resultats aconseguits i el PSIB-PSOE per la participació aconseguida amb aquest procés.

Biel Barceló constata que “aquesta manera de fer les coses oberta a la participació de la ciutadania que estam començant els partits d’esquerres és imparable, és absolutament necessària, i s’ha de dur a terme no només als partits, sinó també a les institucions”.

“Les forces d’esquerres estam en condicions de posar les bases per un canvi progressista”

Barceló ha recordat que MÉS per Mallorca, a l’Assemblea Constituent del passat 26 d’octubre, va aprovar la celebració de primàries per triar els candidats a les properes eleccions. I ha avançat que la coalició està elaborant el reglament per definir el procés, i que les primàries serviran per elegir tant els caps de llista com tots els candidats de les llistes electorals al Parlament i al Consell.

El coordinador general de MÉS per Mallorca ha afirmat: “les forces d’esquerres estam en condicions de posar les bases per un canvi progressista a les institucions d’aquest país”.