Biel Barceló demana una reunió amb la Secretaria d’Estat de Turisme

“Esperam que la senyora Borrego rectifiqui les seves irresponsables declaracions”


El Govern, a través de la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme, s’ha posat en contacte amb la Secretaria d’Estat de Turisme per concertar una reunió amb l’objectiu de mantenir un primer contacte institucional amb el nou equip de l’Executiu balear i de tractar temes d’interès per les dues parts en relació amb el sector turístic.

El vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha manifestat: “Confiam que aquesta primera trobada serveixi per posar en comú les polítiques públiques a favor del turisme i perquè el Govern espanyol conegui de primera mà els objectius que ens marcam des del Govern de les Illes Balears, que són millorar el turisme per generar una major prosperitat compartida”.

En relació a recents declaracions de la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, Barceló ha afegit: “Ens preocupa que el Govern de l’Estat vulgui donar la imatge que a Balears rebutjam els turistes, quan la realitat és la contraria. Esperam que la senyora Borrego rectifiqui aquestes declaracions tan irresponsables”.

D’altra banda, el vicepresident s’ha mostrat interessat en conèixer si el Govern espanyol donarà suport a les Illes Balears en relació al compliment de les inversions estatals previstes en l’Estatut i en relació a la consecució d’un finançament més just.