Biel Barceló a Bauzá: "continua encadenat al passat de la corrupció del PP”

El portaveu del Grup MÉS mostra al president el llibre ‘Sicília sense morts’, de Guillem Frontera


El portaveu del Grup MÉS al Parlament, Biel Barceló, ha acusat al president de Balears, José Ramón Bauzá, de continuar “encadenat al passat de la corrupció del PP” i de comptar encara amb polítics que varen formar part del Govern corrupte de Matas, com ara José María Rodríguez, president del partit a Palma, o l’actual portaveu parlamentària del PP, Mabel Cabrer.

Arran d’una pregunta parlamentària, Barceló ha recordat que, a la comissió d’investigació de Son Espases, l’exdegà del Col·legi d’Enginyers de Balears va afirmar que Cabrer, exconsellera d’Obres Públiques en l’època de Jaume Matas, va encarregar directament un informe sobre el hospital "passant per sobre de la taula de contractació".

Barceló ha retret al president del Govern i del PP que encara no hagi donat explicacions "clares" sobre com es va comprar i es va pagar la construcció de la seu del PP balear, cas que està sent investigat per la Justícia.

"El PP ha estat i és protagonista de la corrupció de les Illes Balears" i de la qual uns "per acció i altres per omissió" són responsables, ha dit. Barceló ha insistit a exigir a Bauzá que doni les explicacions que "es mereix la ciutadania" sobre les acusacions de corrupció "greus" que hi ha sobre el seu partit.

Biel Barceló ha mostrat a Bauzá un exemplar del llibre ‘Sicília sense morts’, de Guillem Frontera: la Mallorca del PP és Sicília sense morts.