Bel Busquets: "De manera històrica es pot repetir un govern d’esquerres"

Ensenyat dona l’enhorabona als socialistes i els emplaça a parlar de "pactes progressies plurals i amb projectes sòlids"


La co-coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assegurat aquest dilluns en una roda de premsa que les eleccions d’aquest diumenge suposen que "de manera històrica es pot repetir un govern d’esquerres" tot i que ha assegurat que "ara tocarà reflexionar i veure de quina manera podrem ser al proper govern progressista". Segons ha detallat l’encara Vicepresidenta del Govern, MÉS per Mallorca haurà de fer "una reflexió interna" a través d’una executiva i una assemblea.

Així mateix, Busquets ha aprofitat per celebrar "com a força municipalista"les majories absolutes de Llubí, Mancor, Santa Maria, Esporles i Deià i els molt bon resultats de Manacor, Bunyola i Montuïri, entre d’altres municipis.

El candidat a la presidència, Miquel Ensenyat, ha reconegut que "el PSIB-PSOE ha tret molt bons resultats i hem donat l’enhorabona a Francina Armengol tant en públic i privat", tot i que ha volgut matisar que "als socialistes els falta molt per la majoria absoluta i el Parlament segueix essent plural". Ensenyat ha assegurat que en els propers dies "hem de parlar de forjar pactes progressistes plurals i capaços de construir projectes sòlids".