Bauzá es reafirma com un il·luminat i un sectari

Les llistes negres de l’IDI i les declaracions en què el president afirma que tots els qui no pensen com ell estan manipulats demostren que el Govern del PP està obsessionat en perseguir els qui hi discrepen


El Grup MÉS afronta el debat de política general d’aquesta setmana desitjant que hi hagi un canvi de polítiques per part del Govern que, tanmateix, no es produirà: “ens agradaria un canvi en les polítiques del Govern, però a aquestes alçades ja no hi confiam”, afirma el diputat Antoni Alorda.

El diputat explica que “a les darreres entrevistes que ha concedit, com ara la de passat dissabte a La Sexta, Bauzá es reafirma com un il·luminat i un sectari. N’haurien d’estar empegueïts. Nosaltres n’hi estam”.

Bauzá va afirmar que la gent que va sortir al carrer amb la marea verda per protestar contra la política educativa del Govern està manipulada. “La societat està manipulada? Bauzá ve a dir: ‘tots els qui no pensen com jo estan manipulats’. Això és una falta de respecte cap a la societat i cap als ciutadans”, diu Alorda. “Tot plegat, són símptomes d’un govern malalt, obsessionat amb la persecució de la llengua catalana i de la discrepància”.

En relació a les llistes negres a l’IDI afirma que es tracta d’una “cacera de bruixes maccarthista” que demostra que “el Govern Bauzá persegueix els dissidents i va contra la llibertat d’expressió”. I apunta que els fets són tan greus que, a més de l’assumpció de responsabilitats polítiques, és necessària una investigació judicial que esclareixi si hi ha també responsabilitats penals.

Sobre els 43.000 euros que va costar la campanya publicitària sobre el TIL, el diputat afirma que “són 43.000 euros gastats en propaganda per vendre el TIL, dient mentides, mentre no convoquen les beques de menjadors”.

Finalment, Alorda conclou que “el Govern del PP de José Ramón Bauzá és una gran estafa electoral. Un Govern que fa pràcticament tot el contrari del que havia promès en campanya. Hauria d’entonar un mea culpa i demanar disculpes”.