Bauzá continua d’esquena a la ciutadania: encara no sap que la majoria social vol el canvi

Biel Barceló: “MÉS per Mallorca treballa per transformar la majoria social en una majoria política que permeti conformar un Govern de canvi, al servei de la ciutadania i que defensi els interessos de les Illes Balears. El ‘no res’ i el ‘caos’ és el que ha portat el Govern del PP de Bauzá a aquesta terra”


MÉS per Mallorca constata que el president José Ramón Bauzá continua vivint d’esquena a la ciutadania d’aquest país. El coordinador general de la formació i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, considera que les declaracions de Bauzá en què afirmava que l’alternativa a un Govern del PP era el “no res” demostren que “el president encara no s’ha entemut que la majoria social d’aquestes illes vol el canvi polític”. “Totes les enquestes apunten que el PP perdrà les eleccions i hi ha un intens desig de canvi en aquest país”, afirma.

Barceló explica: “MÉS per Mallorca està treballant per transformar aquesta majoria social en una majoria política que permeti conformar un Govern de canvi, al servei de la ciutadania i que defensi els interessos de les Illes Balears”.

El candidat de MÉS replica al PP que “el ‘no res’ i el ‘caos’ han estat les conseqüències que el nefast Govern del president Bauzá ha provocat en aquesta terra. El partit que ha governat aquesta legislatura la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament Eivissa és el partit del caos i la inestabilitat. I el partit de Bauzá, Bárcenas i Matas és el partit del caos, de la màfia corrupta i de la infàmia”.