Barceló: “MÉS per Mallorca segueix creixent per garantir un canvi polític a totes les institucions”

El coportaveu de MÉS per Mallorca ha assegurat que la seva formació compta amb 2.712 afiliats i té constituïdes o en procés de constitució 27 agrupacions locals.

La Comissió Executiva de MÉS per Mallorca s’ha reunit avui horabaixa amb l’objectiu d’encetar el nou curs polític i establir les línies d’actuació de la formació durant els propers mesos. El seu coportaveu, Biel Barceló, ha manifestat que “MÉS per Mallorca continua creixent amb l’objectiu de garantir un canvi polític a totes les institucions el proper maig de 2015”.

El coportaveu ha assegurat que “a dia d’avui MÉS per Mallorca compta amb 2.712 afiliats i te constituïdes o en procés de constitució 27 assembles locals”.

Barceló ha finalitzat fent referència a l’assemblea oberta que la seva formació celebrarà el proper 27 de setembre per tal d’abordar les primàries per conformar les llistes electorals de Parlament i Consell, així com també per donar el tret de sortida a les línies polítiques del programa electoral de MÉS per Mallorca.