Barceló: “La nostra feina serà que els compromisos dels partits amb representació no quedin en paraules”

Des de MÉS s’agraeix la confiança dipositada per 33.799 persones i la feina feta per totes les persones i candidats que han participat en la campanya


El coordinador general de MÉS per Mallorca, Biel Barceló ha agraït a tota la gent que ha votat la formació ecosobiranista en aquestes eleccions generals. I també ha reconegut l’esforç ingent de totes les persones i equips que han participat en la campanya i dels candidats. A la vegada també ha valorat com a un fet positiu el que va destacar ahir el que ha estat cap de llista al Congrés, Antoni Verger. “Tots els partits de Balears han acabat assumint els compromisos que històricament nosaltres hem defensat”, ha assenyalat Barceló qui ha fet referència a les demandes fetes per compensar la insularitat, la millora del finançament, i en definitiva, la presència política de les Illes Balears en el debat estatal. “Ara, la nostra feina serà exigir-los que aquests compromisos no quedin en simples paraules”.

En relació a resultats i als objectius el coordinador de MÉS, ha assegurat que “unes eleccions marcadament en clau estatal com han estat aquestes, han fet impossible l’objectiu de MÉS d’entrar en representació al Congrés. Barceló ha recordat que MÉS va aconseguir ser el mes de maig la força que volia liderar el canvi a les institucions Balears. “En aquests comicis en clau totalment estatal altres forces ho han liderat. En aquest sentit s’ha de donar l’enhorabona a Podem com a segona força en l’àmbit de les Illes Balears”.