Baldoví: "És important que Toni m’acompanyi a Madrid, perquè si no som països invisibles"

Els candidats Joan Baldoví i Antoni Verger agermanats en la lluita per País Valencià i les Illes, junts també al 26J #UnidesPomdemMÉS i #alaValencia


Prop de 300 persones han assistit avui a l’acte de campanya #26J i les Lluites de País que ha tengut lloc al Claustre de Sant Domingo d’Inca protagonitzat per Antoni Verger, candidat d’UnidesPodemMÉS i Joan Baldoví, candidat de la candidatura Alavalenciana.

La corrupció, el finançament, la llengua i els governs de canvi han estat els temes fonamentals de l’acte. Baldoví qui és diputat per Compromís i ha estat qui ha defensat al Congrés propostes de MÉS per Mallorca, avui ha volgut participar en aquest acte on destacat la necessitat de fer un front comú. "És important que Toni m’acompanyi a Madrid, perquè si nósom països invisibles", ha assegurat Baldoví.

En relació a la corrupció Baldoví ha destacat que són necessaris "més mitjans per millorar la justícia i també per a l’Agència Tributària". Per la seva banda Verger ha destacat que "el que cal són partits lliures de corrupció com MÉS per Mallorca i compromís i no com el PP on la corrupció és estructural".

Tant Verger com Baldoví han coincidit a destacar la necessitat d’exigir un millor finançament per així poder millorar les vides de les persones i per això han manifestat la seva voluntat de fer un front comú. En relació a la defensa de la llengua, el diputat de Compromís i candidat de la coalició #alavalenciana ha comentat que les agressions contra la llengua han estat tan ferotges per part del PP i que s’ha lliurat des de la transició el que ell anomena "la batalla de València" queal país Valencià que han donat com a resultat tenir a l’ajuntament de València a Rita Barberà 24 anys i que ha fet sentir "les valencianes i valencians com estranger en la nostra terra". Verger ha criticat també aquest intent del PP de fer "que es consideri el català com una llengua secundària i ha destacat la importància de participar d’una coalició i donar suport a un partit que defensa el dret a decidir".

Finalment els dos candidats han destacat la feina feta per aconseguir que tant el PactedelBotànic com els AcordsPelCanvi siguin una eina per donar resposta a les demandes de la ciutadania.