Assemblea 27S: continuam creixent i obrint-nos a la ciutadania

Dissabte MÉS per Mallorca celebra una Assemblea Oberta per ratificar l’entrada del BLOC per Felanitx i iniciar el procés participatiu d’elaboració del programa electoral


El proper dissabte dia 27 de setembre MÉS per Mallorca celebrarà una nova Assemblea Oberta al CEIP Aina Moll de Palma. Amb aquesta assemblea la formació continua amb el procés de creixement i obertura a la ciutadania de Mallorca que vol el canvi polític. Un dels punts de l’ordre del dia serà la ratificació de l’entrada del BLOC per Felanitx, segona força política felanitxera i alternativa de govern al PP.

A més, l’Assemblea de dissabte serà l’inici del procés participatiu d’elaboració del programa electoral. S’hi ha convidat gent implicada en diferents moviments socials per tal de participar en els diferents debats temàtics o sectorials (economia, educació, medi ambient, sanitat...). De cada àmbit s’extrauran conclusions que serviran per iniciar una sèrie de debats i trobades més àmplies amb els agents socials representatius i amb totes les persones interessades en participar en el procés, per tal de recollir i millorar les propostes programàtiques. També s’habilitarà un apartat a la web per canalitzar i recollir les aportacions i les propostes que vulguin fer els ciutadans per via telemàtica.

D’altra banda, MÉS per Mallorca impulsarà un procés de primàries obertes per elegir els candidats i candidates al Parlament i al Consell. Hi podran participar tots aquells ciutadans i ciutadanes que ho desitgin. Dia 15 octubre comença termini de presentació de candidatures i d’inscripció en el cens. La campanya serà de l’1 al 14 de novembre, i el cens es tancarà dia 6 de novembre. La jornada de votacions de les primàries serà dia 15 novembre.

El coordinador general de MÉS per Mallorca, Biel Barceló destaca que “MÉS continua creixent i obrint-se a la ciutadania”, i ha recordat que les assemblees són obertes: “convidam a participar-hi a tots aquells ciutadans i ciutadanes que volen un canvi de polítiques a les Illes Balears”.

Més info: Assemblea Oberta 27S