Arxiven la imputació de Miquel Ensenyat

La jutgessa decreta el sobreseïment de la causa del cas El Camí respecte del batle d’Esporles i conseller insular de la coalició. Ensenyat: “des del principi he tingut molt clar que tard o prest això s’arxivaria, ben igual que estic convençudíssim que passarà el mateix amb la resta de companys que resten imputats”


La coalició MÉS per Mallorca ha expressat avui satisfacció davant l’arxiu de la imputació de Miquel Ensenyat, batle d’Esporles i conseller insular de la coalició, en el cas El Camí. La jutgessa que instrueix el cas ha decretat el sobreseïment de la causa respecte d’Ensenyat, després que la fiscalia hagi donat suport a la petició d’arxiu de la defensa. La decisió serà ferma si, passats tres dies, les acusacions no interposen recurs.

Miquel Ensenyat ha afirmat: “des del principi he tingut molt clar que tard o prest això s’arxivaria, ben igual que estic convençudíssim que passarà el mateix amb la resta de companys que resten imputats. Igualment estic convençut que el projecte de foment d’una ruta cultural senderista és bo per al municipi, com ho demostra la cada dia més nombrosa afluència de senderistes que veim transcórrer pel nostre poble o fent us de la nostra xarxa comercial”.

El coordinador de MÉS per Mallorca, Biel Barceló, s’ha manifestat “satisfet” per l’arxiu de la imputació d’Ensenyat: “sempre he estat convençut que aquestes diligències s’arxivarien, com també s’arxivaran en relació a la resta de companys que encara estan imputats en aquest cas”.

Barceló recorda que aquesta causa judicial “parteix de les acusacions gratuïtes i sense fonament formulades per alts càrrecs del PP del Consell que prèviament havien signat informes favorables a la tramitació dels expedients d’El Camí, i que després varen canviar d’opinió”.