Antoni Verger vol fer història aconseguint que els ciutadans i ciutadanes de les Illes tenguin veu pròpia als Congrés dels Diputats

Més de 1.100 persones han votat en aquestes primàries on MÉS per Mallorca es mostra com una formació oberta a tota la ciutadania, que creu en la participació i la pràctica


Dels 17 candidats i candidates al Congrés Antoni Verger ha estat qui més vots ha obtingut al procés de Primàries obertes a tothom que ha duit a terme MÉS per Mallorca. Amb el 75% de vots ha aconseguit ser el cap de llista de la formació al Congrés dels Diputats.

Cal remarcar que mai a Balears se havien duit a terme unes primàries perquè sigui la ciutadania de les Illes les que puguin triar candidats i candidates al Congrés dels diputats i el Senat. Més de 1.100 persones han votat en aquestes primàries on MÉS per Mallorca es mostra com una formació oberta a tota la ciutadania, que creu en la participació i la pràctica. “Ha tornat a quedar clar que, a diferència d’altres forces polítiques, a MÉS les decisions es prenen de baix a dalt i que tots comptam, tots decidim. Perquè no som una simple marca, som un projecte polític real, inserit dins la societat civil i part d’una potent xarxa ciutadana a favor del canvi”, ha assenyalat Verger.

MÉS per Mallorca fa feina amb il·lusió i moltes ganes per fer història per segona vegada, tal com ja va fer el passat mes de maig quan 65.000 persones confiaren en el seu projecte per impulsar el canvi polític a Balears. Ara l’objectiu de la formació a les eleccions del 20D és dur a Madrid una veu que defensi els drets dels nostres ciutadans i ciutadanes.

Antoni Verger ha mostrat el seu agraïment a tota la gent que ha votat en aquestes primàries i a felicitat a totes les persones que s’hi han presentat i que han volgut contribuir a tirar endavant aquest projecte. “Totes aquestes persones són MÉS, i sense la seva implicació i el seu compromís no seríem on som”, diu el cap de llista al Congrés del Diputats per MÉS per Mallorca.