Antoni Verger: “Encara hi ha una possibilitat de govern de canvi amb l’esquerra i amb sobiranistes catalans i bascos i caldria aprofitar-la”

“No eren els resultats que esperaven ens ha perjudicat l’abstenció, així i tot vull valorar la feina que ha fet la gent de MÉS durant tota la campanya i que ens ha permès que Units Podem MÉS estigui quatre punts per damunt de la mitjana estatal. La feina que hem fet s’ha notat”

Un cop coneguts els resultats de les eleccions generals al Congrés de Diputats i al Senat d’ahir, el candidat de MÉS per Mallorca a la coalició Units Podem MÉS (UPM) Antoni Verger va reconèixer que “no eren els resultats que esperaven ens ha perjudicat l’abstenció”. Així i tot, Verger ha assegurat que “tot vull valorar la feina que ha fet la gent de MÉS durant tota la campanya i que ens ha permès que Units Podem MÉS estigui quatre punts per damunt de la mitjana estatal. La feina que hem fet s’ha notat”.

Units Podem MÉS ha aconeguit 117.812 vots a la llista al Congrés dels Diputats per les Illes Balears. No s’ha aconseguit el tercer diputat, només se n’han elegit dos per UPM, i per tant Antoni Verger no aconsegueix l’acta de diputat. Pel que fa al Senat, Margalida Quetglas (Podem) és elegida senadora per Mallorca amb 41.264 vots però no surt triat Juan José Martínez (Esquerra Unida) amb 37.240 sufragis. Les candidatures unitàries d’esquerra no aconseguiren el senador per Menorca ni per Eivissa-Formentera.

En la valoració que va fer Antoni Verger a nivell estatal, “encara hi ha una possibilitat de govern de canvi amb l’esquerra i amb sobiranistes catalans i bascos i caldria aprofitar-la”. També ha afegit que “tots els vots d’Units Podem MÉS han contribuït a que aquesta majoria de canvi sumàs