Antoni Verger: “El dispositiu policial a la Platja de Palma és clarament insuficient”

El portaveu del grup MÉS denuncia que el PP de Cort actua amb irresponsabilitat i improvisació amb un tema molt delicat com és la seguretat de les zones turístiques i de la resta de la ciutat en temporada alta.

En dos anys s’han disminuït de 35 a 8 els policies de reforç en temporada i això repercutirà en un augment de la conflictivitat i inseguretat a les zones turístiques de Palma

“És injustificable el dispositiu policial per aquesta temporada perquè 136 agents es repartiran entre Platja de Palma, el casc antic, el passeig Marítim, Cala Major i Ciutat Jardí. L’any passat n’hi havia 115 destinats exclusivament a la Platja de Palma, segons va comunicar el propi Ajuntament”

MÉS per Palma mostra la màxima preocupació per la gestió del reforç policial, especialment a la zona de la Platja de Palma durant l’estiu. El dispositiu activat per enguany és clarament insuficient i representa una disminució molt important respecte a l’any passat si comparam les dades subministrades per l’Ajuntament”. Antoni Verger recorda que l’any passat hi havia 115 agents en actiu destinats exclusivament a la Platja de Palma, segons les dades que l’Ajuntament va fer públiques, mentre enguany el dispositiu d’estiu tendrà 136 però repartits entre cinc zones.

“Amb aquest dispositiu ens exposam a augmentar la conflictivitat i la inseguretat sobretot a la Platja de Palma, però també a les altres quatre zones: casc antic, passeig Marítim, Cala Major i Ciutat Jardí. És una autèntica irresponsabilitat”, afegeix Verger.

El portaveu ecosobiranista afirma que “el batle Isern i el regidor de Seguretat Ciutadana, Guillermo Navarro, no estan gestionant de manera adequada el dispositiu policial en temporada turística. La situació a la Platja de Palma pot empitjorar, però de retruc també ho pot fer a les principals zones turístiques i a la resta de la ciutat”.

“Cada any hi ha menys policies turístics”

Amb l’activació del dispositiu, s’ha confirmat també que els policies turístics o de reforç que hi haurà enguany són tan sols 8, quan l’any 2013 n’hi va haver fins a 15, i el 2012 n’hi havia 35. “ Cada any hi ha menys policies turístics. La gestió del PP en matèria de seguretat ciutadana no està prioritzant la presència d’efectius policials a peu de carrer, actuant de manera preventiva, i mediant en la resolució de conflictes”.