Antoni Verger denuncia que Cort ha ignorat l’orde del Consell per preservar l’edifici de Santa Catalina

El regidor acusa la Comissió Municipal d’Urbanisme per permetre l’inici de les obres de demolició i la concessió de la llicència de nova construcció ignorant tots els informes sobre el valor patrimonial de l’edifici


 
Segons ha recollit el Diario de Mallorca, en la seva edició del dia 21 de juliol, l’Ajuntament de Palma ha obviat una orde del Consell de Mallorca per la qual s’instava a obrir un fitxa del catàleg d’elements patrimonials a preservar. En aquesta, estava previst que s’inclogués l’edifici de l’Avinguda Argentina de Santa Catalina.

 

El portaveu del grup municipal del PSM-IniciativaVerds-Entesa ha denunciat que la Comissió Municipal d’Urbanisme, ignorant aquesta resolució del
Consell de Mallorca que data del dia 22 de juny, hagi atorgat la llicència de nova construcció.

 

“Si l’Ajuntament hagués acatat l’ordre del Consell i hagués iniciat la tramitació de la fitxa del catàleg municipal, no hagués començat la demolició ni s’hagués adjudicat la llicència de nova construcció”.

 

Antoni Verger lamenta la falta de voluntat de l’equip de govern per preservar els elements patrimonials de Ciutat així com la manca de valentia per justificar les seves decisions. En aquest sentit, Verger critica que el portaveu del govern municipal excusi l’actuació del seu equip “per manca de marge de maniobra”.